Ben de yardım
etmek istiyorum!
 
HABERLER
 
BAYRAM ÖNCESİ GİYİM SEVİNCİ
05.06.2020 11:11
 

İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ramazan bayramı öncesi 225 aileden 684 kişiye giyim yardımında bulunarak yüzleri güldürdü.

İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, veren el ile alan eli buluşturmaya devam ediyor. İnegöl’de yardımların en yetkin adresi olarak vatandaşa kaliteli hizmet sunan Umuteli, yeni dönemde geçtiği yeni sistemle ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim konusunda doğrudan market ve mağazalardan alışveriş imkanı sunmaya başlamıştı.

684 KİŞİYE HEDİYE ÇEKİ ULAŞTIRILDI

Umuteli, ramazan bayramı öncesi giyim yardımlarını gerçekleştirdi. Bayram öncesi yapılan giyim yardımlarıyla 225 aileden 684 kişinin yüzünü güldüren Umuteli, ailelere mağazalardan alışveriş yapabilecekleri hediye çeklerini ulaştırdı.

İNSAN MERKEZLİ HİZMET

Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün ramazan bayramı öncesi gerçekleştirdiği giyim yardımları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegöl Belediyesi olarak insan merkezli hizmet anlayışı ile çalışmaya devam ediyoruz. Sosyal yardımlar konusunda koordineli işleyen bir sistemimiz var. Hayırseverlerin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz bu tür yardımlar doğru kişilere ulaştırılıyor. Zor zamanlar insanları birbirine daha yakın kılar. Dileğimiz şehrimizde ihtiyaç sahibi kimsenin kalmaması yönünde. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bu anlamda başvurularını almaya ve yardımlarına devam ediyor” dedi.

MAĞAZADAN ALIŞVERİŞ İMKANI

Taban, İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden ihtiyaç sahibi ailelere bayram öncesi giyim yardımlarının ulaştırıldığını da hatırlatarak; “Yıllardır yardımların en yetkin adresi olarak vatandaşa kaliteli hizmet sunan Müdürlüğümüz, yeni sisteme geçişi ile birlikte gıda yardımının yanı sıra artık ihtiyaç sahibi ailelere giyim yardımını da mağazalardan temin edebilme imkânı sunuyor. Geçtiğimiz yıl gıda yardımlarını anlaşmalı marketlerden mesai saati kısıtlaması olmadan ihtiyaç sahibi ailelere sunmaya başlayan Umuteli, aynı zamanda giyim yardımlarının teminini de artık mağazalardan sağlıyor. Bu kapsamda Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından dul, yetim, kimsesiz vatandaşlardan oluşan ihtiyaç sahibi ailelere giyim yardımları yapıldı. Yapılan yardımlarla 225 aileden toplam 684 kişinin yüzü güldürüldü” diye konuştu.

Başkan Taban, geçtiğimiz sene de bir hayırseverin bağışı ile elbise, palto, kaban, yağmurluk, pantolon, eşofman takımı, ayakkabı gibi ihtiyaçların kapsamlı olarak karşılandığını hatırlattı. Taban, “Bu yıl da her bir vatandaşımız verilen alışveriş çekleriyle diledikleri gibi anlaşmalı mağazalardan alışveriş yapabilecekler. Öte yandan Ramazan ayında Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzden gıda yardımı alan kişi sayısı da 860 kişi. Yine Covid-19 nedeniyle gıda yardımı yapılan kişi sayısı ise 8500. Merkezimizde yardımlarımız ise halen devam ediyor” açıklamalarında bulundu.

Diğer Haberlerden Başlıklar... Tarih
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ EĞİTİM YARDIMLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR 15.09.2023 16:04
EDEBEY FUTBOL TURNUVASININ GELİRİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANDI 30.05.2023 10:48
İNEGÖL’DE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İÇİN “SIHHATLER OLSUN” PROJESİ BAŞLATILDI 30.05.2023 10:46
ÖĞRENCİLERE CAN SUYU 24.11.2022 10:04
ADIM ADIM ENGELSİZ ŞEHİR İNEGÖL’E 27.04.2022 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
  Önceki Sayfaya Döner
Hakkımızda Haberler Yardım Çeşitleri Toplu Yardımlar Çalışma Sistemi Dergimiz İletişim
Umuteli İnegöl Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Merkezi © 2011 Tüm Hakları Saklıdır.