Ben de yardım
etmek istiyorum!
 
HABERLER
 
YENİ YERİMİZDE HİZMETE BAŞLADIK
12.02.2020 13:57
 

          Veren elin erdemi ile alan elin duasının buluştuğu yer olan Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz, yeni sistemi ile yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

        İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz, yıllardır süren sistemli çalışması ve yaptığı yardımlar ile ihtiyaç sahibi ailelerin hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Son dönemde sistemsel anlamda değişimlerin olduğu Umuteli, Belediye Ek Hizmet Binasının zemin katında hizmete başladı.

        Yeni sisteme geçişi ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara kişiye özel olarak hazırlanan alışveriş kartları teslim edildi. Yeni sistemde aileler İnegöl genelinde ihaleyle belirlenen 9 marketten gıda ve temizlik ürünü alışverişlerini mesai saati ve hafta sonu sıkıntısı yaşamadan rahatlıkla yapabilecekler. Gıda, giyim, yakacak, evde bakım, engelli araçları, medikal gereçler, muhtaç asker aile yardımları gibi birçok alanda hizmet veren Umuteli, yeni sisteme geçiş ile birlikte İnegöl Belediyesi Ek Hizmet Binası zemin katta hizmet vermeye devam ediyor.

DAHA İYİ KOŞULLARDA HİZMET

          Yeni yerinde hizmetine devam eden Umuteli hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Alper Taban, “Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yardımlarına tüm özverisiyle devam ediyor. Bizler çalışmalarımızı insan merkezli olarak sürdürüyoruz. Bu anlamda müdürlüğümüz yeni yerinde koordineli ve yeni sistemiyle birlikte daha etkin, daha iyi koşullarda ailelerimize ulaşıyor. İhtiyaç sahibi ailelerimiz başvuruda bulunmak, dosya durumlarını öğrenmek ve taleplerini iletmek üzere müdürlüğümüze gelebilir, ihtiyaçlarını bildirebilirler. İmkanlarımız doğrultusunda taleplere yetişmeye, hakkaniyetli olmaya ve yardımların doğru sevk edilmesi noktasında özveri göstermeye gayret ediyoruz. Yeni yerimizin, yeni sistemimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Diğer Haberlerden Başlıklar... Tarih
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ EĞİTİM YARDIMLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR 15.09.2023 16:04
EDEBEY FUTBOL TURNUVASININ GELİRİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANDI 30.05.2023 10:48
İNEGÖL’DE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İÇİN “SIHHATLER OLSUN” PROJESİ BAŞLATILDI 30.05.2023 10:46
ÖĞRENCİLERE CAN SUYU 24.11.2022 10:04
ADIM ADIM ENGELSİZ ŞEHİR İNEGÖL’E 27.04.2022 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
  Önceki Sayfaya Döner
Hakkımızda Haberler Yardım Çeşitleri Toplu Yardımlar Çalışma Sistemi Dergimiz İletişim
Umuteli İnegöl Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Merkezi © 2011 Tüm Hakları Saklıdır.