Ben de yardım
etmek istiyorum!
 
HABERLER
 
Umuteli İhtiyaç Sahiplerine Daha Hızlı Ulaşacak
15.03.2017 14:51
 
Umuteli Sosyal Yardım Merkezi, ihtiyaç sahiplerinin işlemlerini daha hızlı ve etkili şekilde yaparak yardım elini en kısa sürede ulaştırmak amacıyla İnegöl’deki kurumlara tanıtıldı. Sosyal yardımlarla bağlantılı 5 kurumun yetkilileri Umuteli giyim ve gıda bankasında ağırlanarak işleyiş hakkında bilgiler verildi.
İnegöl Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine uzanan yardım eli olan Umuteli Sosyal Yardım Merkezi, hizmet verdiği vatandaşlardan kayıt esnasında istenen belgelerin sağlandığı 5 kurumun yetkililerini ağırladı. Kaymakam Ali Akça ile Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin’in katıldığı toplantı Sedef Pastanesinde gerçekleştirildi. Emniyet Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, Vergi Dairesi, Tapu Kadastro Müdürlüğü ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkililerinin katıldığı toplantıda Umuteli Sosyal Yardım Merkezi hakkında bilgiler verildi.
GIDA VE GİYİM BANKASI GEZDİRİLDİ
Toplantıda Umuteli Sosyal Yardım Merkezi’nin ihtiyaç sahibi ailelerin kayıtları sırasında talep ettiği evrakların temin edildiği bu 5 kuruma, ihtiyaç sahiplerinin işlemlerinin daha hızlı şekilde yapılabilmesi adına bilgiler verildi. Kurumlar arası iletişimin sağlanması amacıyla yapılan toplantı sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, kurum yetkililerine Kemalettin Samipaşa Caddesi üzerinde bulunan Umuteli Giyim ve Gıda Bankası’nı gezdirdi. Burada da merkezin işleyişine ilişkin Gülhan Şahin tarafından bilgiler verildi.
BUNDAN SONRA DAHA GÜZEL OLACAK
Yapılan istişare toplantısına ilişkin açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, toplantının amacının ihtiyaç sahiplerinin işlemlerinin daha hızlı yapılması olduğunu ifade ederek “Biz Umuteli Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak vatandaşların yardım taleplerinde evrak veriyoruz ve bu evrakları birkaç kuruma imzalatmaları gerekiyor. İmzalattırmaya gittiklerinde de kurumlar bu evrakın nereden geldiğini, ne için imzalatıldığını bilsinler istedik. Emniyet Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, Vergi Dairesi, Tapu Kadastro Müdürlüğü ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkililerini bugün merkezimizde ağırladık. Hep birlikte Umuteli’nin işleyişini konuştuk. Süreçlerde birliktelik olması adına da veya bu gönderdiğimiz evrakların ne için olduğunu, burada nasıl bir yardım yapıldığını görmelerini istedik. Bu kurumların da yardımlaşma ve paylaşımlarını bilerek yapmaları için bugün bu organizasyonu yaptık. Bu toplantı sayesinde inşallah yardıma ihtiyacı olan kişilere daha hızlı ve daha güzel ulaşmayla alakalı güzel kararlar aldık. Bundan sonra daha güzel şeyler yapılacağına inanıyoruz” dedi.
Diğer Haberlerden Başlıklar... Tarih
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ EĞİTİM YARDIMLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR 15.09.2023 16:04
EDEBEY FUTBOL TURNUVASININ GELİRİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANDI 30.05.2023 10:48
İNEGÖL’DE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İÇİN “SIHHATLER OLSUN” PROJESİ BAŞLATILDI 30.05.2023 10:46
ÖĞRENCİLERE CAN SUYU 24.11.2022 10:04
ADIM ADIM ENGELSİZ ŞEHİR İNEGÖL’E 27.04.2022 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
  Önceki Sayfaya Döner
Hakkımızda Haberler Yardım Çeşitleri Toplu Yardımlar Çalışma Sistemi Dergimiz İletişim
Umuteli İnegöl Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Merkezi © 2011 Tüm Hakları Saklıdır.