Ben de yardım
etmek istiyorum!
 
HABERLER
 
UMUTELİ RAMAZANDA DA UMUT OLDU
27.04.2022 14:20
 

 Her yıl binlerce kişiye yardım eli uzatan İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşın umudu oldu.

 İnegöl Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında çalışmalarını sürdürdüğü Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, her yıl binlerce kişiye yardım eli uzatarak gönül köprüleri kuruyor. Yüzlerce haneye, binlerce ihtiyaç sahibine ulaşan Umuteli, 11 ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif ayında da ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu.

 RAMAZAN AYINDA BİNLERCE AİLEYE UMUT OLDU

Belediye Başkanı Alper Taban, Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün ramazan ayına ilişkin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Belediyeciliğin sadece yollar, parklar, otoparklar yapmak olmadığına vurgu yapan Başkan Alper Taban, “Yerel yönetimler olarak şehrimizde gönül köprüleri kurmak, yetimin başını okşamak, düşküne el uzatmak, ihtiyacı olanın ihtiyacını gidermek, derdi olanın derdini dinlemek de bizim vazifemiz. Bu düsturla şehrimizde hayırseverlerimizin ve vatandaşlarımızın da katkılarıyla hizmet üreten Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz, 365 gün boyunca her an vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Ramazan ayında da ayrı bir gayret ve hassasiyetle yardımlarını sürdüren Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz binlerce ailenin derdine derman, yarasına merhem oldu” dedi.

 Ramazan ayında yapılan yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Taban, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerifte Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz 1387 aileye erzak kartı dağıtımı gerçekleştirdi. Yine bu ay içerisinde 6 adet akülü engelli aracı ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza teslim edildi. Sadece şehrimizde değil, gönül coğrafyamızda da faaliyetlerimiz oldu. Suriye İdlip’te 1000 kişilik yetim çocuk iftarı düzenlendi. Şehrimizde de 105 yetim çocuğumuz evlerinde ziyaret edilerek hediyeler ve giyim kartı yardımlarıyla gönülleri alındı. Ramazan sürecinde ihtiyaç sahibi ailelere 3 bin 154 öğün sıcak yemek hizmeti sağlandı. Son olarak bayram öncesi 16 yaşlımızın evinde bayram temizliği yapıldı. Tüm bu yardımlar ve organizasyonlar, şehrimizin hayırseverleri ve vatandaşlarımızın destekleriyle gerçekleştirildi. Bizler Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz marifetiyle bu hayırlara aracılık ederken, rabbimden yapılan tüm yardımların kabul edilmesini niyaz ediyorum” diye konuştu.

Diğer Haberlerden Başlıklar... Tarih
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ EĞİTİM YARDIMLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR 15.09.2023 16:04
EDEBEY FUTBOL TURNUVASININ GELİRİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANDI 30.05.2023 10:48
İNEGÖL’DE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İÇİN “SIHHATLER OLSUN” PROJESİ BAŞLATILDI 30.05.2023 10:46
ÖĞRENCİLERE CAN SUYU 24.11.2022 10:04
ADIM ADIM ENGELSİZ ŞEHİR İNEGÖL’E 27.04.2022 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
  Önceki Sayfaya Döner
Hakkımızda Haberler Yardım Çeşitleri Toplu Yardımlar Çalışma Sistemi Dergimiz İletişim
Umuteli İnegöl Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Merkezi © 2011 Tüm Hakları Saklıdır.